Γαλακτοκομικά Προϊόντα Μαστέλο

Το Μαστέλο είναι το εμπορικό σήμα για τα γαλακτοκομικά προϊόντα που φτιάχνονται στη Χίο αποκλειστικά από τον Κωνσταντίνο Τουμάζο από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, φρέσκο πλήρες χιώτικο αγελαδινό και κατσικίσιο γάλα.

Το μαλακό τυρί  Μαστέλο από αγελαδινό γάλα είναι ένα τυρί που φτιάχτηκε για πρώτη φορά το 1994, που ήταν η χρονιά ίδρυσης της επιχείρησης. Μέχρι τότε κανείς και ποτέ δεν είχε χρησιμοποιήσει τη λέξη Μαστέλο® για να χαρακτηρίσει τα τυριά που φτιάχνονταν στη Χίο, είτε από τοπικούς κτηνοτρόφους είτε στα σπίτια αγροτικών οικογενειών του νησιού.

Μαστέλο παραγωγός τυροκομικών προιόντων στο Delicatessen e-shop Deli Cargo!
Το Μαστέλο είναι το εμπορικό σήμα για τα γαλακτοκομικά προϊόντα που φτιάχνονται στη Χίο αποκλειστικά από τον Κωνσταντίνο Τουμάζο από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, φρέσκο πλήρες χιώτικο αγελαδινό και κατσικίσιο γάλα. Το μαλακό τυρί  Μαστέλο από αγελαδινό γάλα είναι ένα τυρί που φτιάχτηκε για πρώτη φορά το 1994, που ήταν η χρονιά ίδρυσης της επιχείρησης. Μέχρι τότε κανείς και ποτέ δεν είχε χρησιμοποιήσει τη λέξη Μαστέλο® για να χαρακτηρίσει τα τυριά που φτιάχνονταν στη Χίο, είτε από τοπικούς κτηνοτρόφους είτε στα σπίτια αγροτικών οικογενειών του νησιού.

Showing the single result

  • Μαστέλο Χίου-μαλακό αγελαδινό τυρί στο Delicatessen e-shop του Deli Cargo

    Μαστέλο τυρί μαλακό Χίου

    7,50
    Προσθήκη στο καλάθι