Οικογένεια Μπέκα

Στις εγκαταστάσεις μας, οι οποίες απλώνονται σε μία έκταση 1.500 τ.μ. στην περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης, πραγματοποιούνται καθημερινά όλοι εκείνοι οι ποιοτικοί έλεγχοι που εγγυώνται ότι θα φτάσει στο τραπέζι σας «συσκευασμένη» η αγάπη και η εκτίμηση της Οικογένειας Μπέκα στα βουβαλινά προϊόντα.

Απολαύστε αυθεντικό βουβαλινό γάλα και προσθέστε στον διατροφικό σας χάρτη delicatessen τυροκομικά προϊόντα με την υπογραφή της Οικογένειας Μπέκα. Ένα γευστικό ταξίδι από την Κερκίνη ως τα βάθη της Ανατολής.

Η αγάπη και ο σεβασμός στα βουβάλια και τα προϊόντα τους οδήγησε το 2007 στη δημιουργία της επιχείρησης στη σημερινή της μορφή (μεταποίηση βουβαλινού γάλακτος για την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων). Η τεράστια παράδοση, άλλωστε, της οικογένειας Μπέκα πάνω στον συγκεκριμένο τομέα, που μετράει ήδη δύο δεκαετίες, είναι η καλύτερη εγγύηση για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Οι συνθήκες διαβίωσης των ελληνικών νεροβούβαλων είναι ιδανικές. Στην αρχαία Μακεδονική γη, στις πλαγιές του όρους Μπέλες, στις όχθες του ποταμού Στρυμόνα και της λίμνης Κερκίνης, τα κοπάδια απολαμβάνουν τις ευεργετικές ιδιότητες ενός μοναδικού υδροβιότοπου και την ειδυλλιακή τοποθεσία, ενώ, ταυτόχρονα μεγαλώνουν με τις καλύτερες φυσικές συνθήκες, βόσκοντας ελεύθερα στο καταπράσινο τοπίο.
Έτσι, παράγουν το περίφημο βουβαλινό γάλα και τα υποπροϊόντα του, τα οποία εκτός από την πλούσια θρεπτική τους αξία, αποτελούν μία γευστική επιλογή για το καθημερινό σας τραπέζι.

Η οικογένεια Μπέκα παραγωγός βουβαλινών γαλακτοκομικών στο Delicatessen e-shop Deli Cargo.
Στις εγκαταστάσεις μας, οι οποίες απλώνονται σε μία έκταση 1.500 τ.μ. στην περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης, πραγματοποιούνται καθημερινά όλοι εκείνοι οι ποιοτικοί έλεγχοι που εγγυώνται ότι θα φτάσει στο τραπέζι σας «συσκευασμένη» η αγάπη και η εκτίμηση της Οικογένειας Μπέκα στα βουβαλινά προϊόντα. Απολαύστε αυθεντικό βουβαλινό γάλα και προσθέστε στον διατροφικό σας χάρτη delicatessen τυροκομικά προϊόντα με την υπογραφή της Οικογένειας Μπέκα. Ένα γευστικό ταξίδι από την Κερκίνη ως τα βάθη της Ανατολής. Η αγάπη και ο σεβασμός στα βουβάλια και τα προϊόντα τους οδήγησε το 2007 στη δημιουργία της επιχείρησης στη σημερινή της μορφή (μεταποίηση βουβαλινού γάλακτος για την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων). Η τεράστια παράδοση, άλλωστε, της οικογένειας Μπέκα πάνω στον συγκεκριμένο τομέα, που μετράει ήδη δύο δεκαετίες, είναι η καλύτερη εγγύηση για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Οι συνθήκες διαβίωσης των ελληνικών νεροβούβαλων είναι ιδανικές. Στην αρχαία Μακεδονική γη, στις πλαγιές του όρους Μπέλες, στις όχθες του ποταμού Στρυμόνα και της λίμνης Κερκίνης, τα κοπάδια απολαμβάνουν τις ευεργετικές ιδιότητες ενός μοναδικού υδροβιότοπου και την ειδυλλιακή τοποθεσία, ενώ, ταυτόχρονα μεγαλώνουν με τις καλύτερες φυσικές συνθήκες, βόσκοντας ελεύθερα στο καταπράσινο τοπίο. Έτσι, παράγουν το περίφημο βουβαλινό γάλα και τα υποπροϊόντα του, τα οποία εκτός από την πλούσια θρεπτική τους αξία, αποτελούν μία γευστική επιλογή για το καθημερινό σας τραπέζι.

Showing all 16 results