Μικροζυθοποιία Κυκλάδων

Η Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Τήνο ξεκίνησε από το μηδέν, από τον Αλέξανδρο και τη Μάγια το 2012, στην καρδιά της Ελληνικής οικονομικής κρίσης. Δύο μήνες αργότερα, στην ομάδα προστέθηκε και η Ελίνα Δάλλα.
Η κρίση, αντί να ενεργήσει ως αποτρεπτικός παράγοντας, μας ώθησε στη δράση, αφού είμαστε πεπεισμένοι πως η διάρθρωση της εγχώριας Αγοράς στην μπύρα αποτελεί ένα από τα πολλά «μελανά παραδείγματα» που εξηγούν τα σημερινά δεινά της χώρας.
Το γεγονός ότι 9 στις 10 μπύρες που καταναλώνονται σήμερα στην Ελλάδα, είναι εισαγόμενες ή φτιάχνονται από 100% θυγατρικές πολυεθνικών εταιριών -φέροντας συχνά και κάποιο εύηχο ελληνικό όνομα – εξηγεί με τον πιο γλαφυρό τρόπο την γενεσιουργό αιτία της κρίσης στη χώρα μας που δεν είναι άλλη απο το τεράστιο έλλειμμα επώνυμων, ελληνικής ιδιοκτησίας ποιοτικών προϊόντων, που μπορούν να δημιουργήσουν υψηλή προστιθέμενη αξία στην οικονομία προς όφελος όλων μας!
Από την αρχή, στόχος μας ήταν να φτιάξουμε μια κορυφαίας ποιότητας κυκλαδίτικη, νησιώτικη μπύρα, που θα συμπληρώνει την αυθεντικότητα της γαστρονομίας των νησιών μας αλλά και θα αποτελεί πρότυπο περιφερειακής παραγωγικής επένδυσης σ’αυτή τη περίοδο σοβαρής οικονομικής δυσπραγίας.
Δεσμευτήκαμε να λειτουργούμε πάντα με γνώμονα τη δημιουργία μιας ευρύτερης αλυσίδας αξίας από την οποία ωφελούνται όλες οι σχετικές με την εστίαση, τη φιλοξενία, τα τρόφιμα και τα ποτά επιχειρήσεις των νησιών μας αλλά και ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία.

Η Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Τήνο ξεκίνησε από το μηδέν, από τον Αλέξανδρο και τη Μάγια το 2012, στην καρδιά της Ελληνικής οικονομικής κρίσης. Δύο μήνες αργότερα, στην ομάδα προστέθηκε και η Ελίνα Δάλλα. Η κρίση, αντί να ενεργήσει ως αποτρεπτικός παράγοντας, μας ώθησε στη δράση, αφού είμαστε πεπεισμένοι πως η διάρθρωση της εγχώριας Αγοράς στην μπύρα αποτελεί ένα από τα πολλά «μελανά παραδείγματα» που εξηγούν τα σημερινά δεινά της χώρας. Το γεγονός ότι 9 στις 10 μπύρες που καταναλώνονται σήμερα στην Ελλάδα, είναι εισαγόμενες ή φτιάχνονται από 100% θυγατρικές πολυεθνικών εταιριών -φέροντας συχνά και κάποιο εύηχο ελληνικό όνομα – εξηγεί με τον πιο γλαφυρό τρόπο την γενεσιουργό αιτία της κρίσης στη χώρα μας που δεν είναι άλλη απο το τεράστιο έλλειμμα επώνυμων, ελληνικής ιδιοκτησίας ποιοτικών προϊόντων, που μπορούν να δημιουργήσουν υψηλή προστιθέμενη αξία στην οικονομία προς όφελος όλων μας! Από την αρχή, στόχος μας ήταν να φτιάξουμε μια κορυφαίας ποιότητας κυκλαδίτικη, νησιώτικη μπύρα, που θα συμπληρώνει την αυθεντικότητα της γαστρονομίας των νησιών μας αλλά και θα αποτελεί πρότυπο περιφερειακής παραγωγικής επένδυσης σ’αυτή τη περίοδο σοβαρής οικονομικής δυσπραγίας. Δεσμευτήκαμε να λειτουργούμε πάντα με γνώμονα τη δημιουργία μιας ευρύτερης αλυσίδας αξίας από την οποία ωφελούνται όλες οι σχετικές με την εστίαση, τη φιλοξενία, τα τρόφιμα και τα ποτά επιχειρήσεις των νησιών μας αλλά και ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία.

Showing all 2 results

  • ΝΗΣΟΣ pilsner στο Delicatessen e-shop Deli Cargo.

    ΝΗΣΟΣ Pilsner

    3,10
    Προσθήκη στο καλάθι
  • Η ΝΗΣΟΣ Βιολογική, All-Day Lager στο Delicatessen e-shop Deli Cargo.

    ΝΗΣΟΣ Βιολογική, All-Day Lager

    3,10
    Προσθήκη στο καλάθι