Τυροκομείο Νταγιαντάς

ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΝΤΑΓΙΑΝΤΑΣ

Η οικογένεια ΝΤΑΓΙΑΝΤΑ δραστηριοποιείται στο χώρο των Κρητικών Τυριών από το 1974 και ξεκίνησε από τον Αντώνη Νταγιαντά του Ελευθερίου ο οποίος από μικρό παιδί ασχολείται με την κτηνοτροφία και το γάλα.

Δάσκαλος του ήταν ο Αείμνηστος Κατσουλογιώργης, ο άνθρωπος που ευ ήβρε την συνταγή της Γραβιέρας την οποία έχουμε μέχρι και σήμερα.

Η εταιρία χρησιμοποιεί αποκλειστικά αιγοπρόβειο γάλα και ΜΟΝΟ ΓΑΛΑ.

Σήμερα η εταιρία έχει εκσυγχρονιστεί και πιστοποιηθεί κατά ISO 22000 και έχει περάσει στα χέρια των παιδιών του Γιάννη, του Λευτέρη και του Ραφαήλ.

ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΝΤΑΓΙΑΝΤΑΣ Η οικογένεια ΝΤΑΓΙΑΝΤΑ δραστηριοποιείται στο χώρο των Κρητικών Τυριών από το 1974 και ξεκίνησε από τον Αντώνη Νταγιαντά του Ελευθερίου ο οποίος από μικρό παιδί ασχολείται με την κτηνοτροφία και το γάλα. Δάσκαλος του ήταν ο Αείμνηστος Κατσουλογιώργης, ο άνθρωπος που ευ ήβρε την συνταγή της Γραβιέρας την οποία έχουμε μέχρι και σήμερα. Η εταιρία χρησιμοποιεί αποκλειστικά αιγοπρόβειο γάλα και ΜΟΝΟ ΓΑΛΑ. Σήμερα η εταιρία έχει εκσυγχρονιστεί και πιστοποιηθεί κατά ISO 22000 και έχει περάσει στα χέρια των παιδιών του Γιάννη, του Λευτέρη και του Ραφαήλ.

Showing all 4 results