Ντελημάρης

Το 1964 η οικογένεια Κατωπόδη-Ντελημάρη άρχισε να παρασκευάζει παραδοσιακά αλλαντικά και να τα διαθέτει αποκλειστικά στην αγορά της Λευκάδας. Η ποιότητα των υλικών και ο παραδοσιακός τρόπος παραγωγής αναγνωρίστηκαν και η οικογένεια δημιούργησε μια κάθετη μονάδα επεξεργασίας και παραγωγής αλλαντικών ώστε να έχουν όλοι την ευκαρία να γευτούν σαλάμι και λουκάνικα υψηλής ποιότητας και εκλεκτής γεύσης.
Η οικογένεια Κατωπόδη-Ντελημάρη εξακολουθεί με συνέπεια και υπευθυνότητα να διατηρεί την υψηλή ποιότητα στα προϊόντα της. Τα νωπά χοιρινά κρέατα επιλέγονται προσεκτικά ώστε να δίνουν στο σαλάμι μοναδική γεύση και άρωμα. Η εταιρεία από το 2002 διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και πολυάριθμο έμπειρο προσωπικό με μακρόχρονη πείρα που φροντίζει για το καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα. Παρά τα σύγχρονα μέσα, οι περισσότερες εργασίες παραγωγής συνεχίζουν να γίνονται χειρωνακτικά με τον παραδοσιακό τρόπο, όπως η απονεύρωση και απολίπωση του κρέατος για να έχει το σαλάμι τη σωστή ποσότητα λίπους. Αυτός ο παραδοσιακός άρα και χρονοβόρος τρόπος παρασκευής έχει ως αποτέλεσμα την μειωμένη παραγωγή η οποία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στη ζήτηση. Η οικογένεια Κατωπόδη-Ντελημάρη όμως δεν θυσιάζει την ποιότητα.
Η εταιρεία διαθέτει πιστοποιητικό ποιότητας HACCP.

Το 1964 η οικογένεια Κατωπόδη-Ντελημάρη άρχισε να παρασκευάζει παραδοσιακά αλλαντικά και να τα διαθέτει αποκλειστικά στην αγορά της Λευκάδας. Η ποιότητα των υλικών και ο παραδοσιακός τρόπος παραγωγής αναγνωρίστηκαν και η οικογένεια δημιούργησε μια κάθετη μονάδα επεξεργασίας και παραγωγής αλλαντικών ώστε να έχουν όλοι την ευκαρία να γευτούν σαλάμι και λουκάνικα υψηλής ποιότητας και εκλεκτής γεύσης. Η οικογένεια Κατωπόδη-Ντελημάρη εξακολουθεί με συνέπεια και υπευθυνότητα να διατηρεί την υψηλή ποιότητα στα προϊόντα της. Τα νωπά χοιρινά κρέατα επιλέγονται προσεκτικά ώστε να δίνουν στο σαλάμι μοναδική γεύση και άρωμα. Η εταιρεία από το 2002 διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και πολυάριθμο έμπειρο προσωπικό με μακρόχρονη πείρα που φροντίζει για το καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα. Παρά τα σύγχρονα μέσα, οι περισσότερες εργασίες παραγωγής συνεχίζουν να γίνονται χειρωνακτικά με τον παραδοσιακό τρόπο, όπως η απονεύρωση και απολίπωση του κρέατος για να έχει το σαλάμι τη σωστή ποσότητα λίπους. Αυτός ο παραδοσιακός άρα και χρονοβόρος τρόπος παρασκευής έχει ως αποτέλεσμα την μειωμένη παραγωγή η οποία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στη ζήτηση. Η οικογένεια Κατωπόδη-Ντελημάρη όμως δεν θυσιάζει την ποιότητα. Η εταιρεία διαθέτει πιστοποιητικό ποιότητας HACCP.

Showing the single result

  • Σαλάμι αέρος Λευκάδος - εκλεκτό αλλαντικό

    Σαλάμι αέρος Λευκάδος

    5,00
    Προσθήκη στο καλάθι