Ελληνική Βιομηχανία επεξεργασίας γάλακτος Θέρμης Δ. Σαντζηλιώτης ΑΒΕΕ

Η εταιρεία μας είναι μια παραδοσιακή οικογενειακή τυροκομική μονάδα που ιδρύθηκε το 1980 από τον κ. Δημήτρη Σαντζηλιώτη στη Θερμή Λέσβου. Το 2010 μετατραπηκε σε Α.Ε. και προχώρησε σε μεγάλη επένδυση εκσυγχρονισμού του μηχανολογικού της εξοπλισμού πράγμα που της δίνει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί άνετα στις δύσκολες απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς.
Όλα τα παραγόμενα προϊόντα διαθέτουν HACCP που εφαρμόζεται σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 22000-2005 και έγκριση από την AGROCERT. Παράγουμε παραδοσιακά τυριά Μυτιλήνης όπως ΚΑΣΕΡΙ-ΛΑΔΟΤΥΡΙ-και ΦΕΤΑ [ΠΟΠ] καθώς επίσης ΓΡΑΒΙΕΡΑ και ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, τα οποία και διατίθενται στην τοπική αγορά και σε μεγάλα SUPER MARKET σε όλη την Ελλάδα μέσω δικτύου πωλητών μας. Η ποιότητα των προιόντων είναι άριστη και οι τιμές πολύ ανταγωνιστικές.

Η εταιρεία μας είναι μια παραδοσιακή οικογενειακή τυροκομική μονάδα που ιδρύθηκε το 1980 από τον κ. Δημήτρη Σαντζηλιώτη στη Θερμή Λέσβου. Το 2010 μετατραπηκε σε Α.Ε. και προχώρησε σε μεγάλη επένδυση εκσυγχρονισμού του μηχανολογικού της εξοπλισμού πράγμα που της δίνει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί άνετα στις δύσκολες απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς. Όλα τα παραγόμενα προϊόντα διαθέτουν HACCP που εφαρμόζεται σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 22000-2005 και έγκριση από την AGROCERT. Παράγουμε παραδοσιακά τυριά Μυτιλήνης όπως ΚΑΣΕΡΙ-ΛΑΔΟΤΥΡΙ-και ΦΕΤΑ [ΠΟΠ] καθώς επίσης ΓΡΑΒΙΕΡΑ και ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, τα οποία και διατίθενται στην τοπική αγορά και σε μεγάλα SUPER MARKET σε όλη την Ελλάδα μέσω δικτύου πωλητών μας. Η ποιότητα των προιόντων είναι άριστη και οι τιμές πολύ ανταγωνιστικές.

Showing the single result

  • Λαδοτύρι Μυτιλήνης στο delicatessen e-shop Deli Cargo

    Λαδοτύρι Μυτιλήνης ΠΟΠ

    18,20
    Προσθήκη στο καλάθι