Το μεζεδοπωλείο


Το μεζεδοπωλείο Deli Cargo

Το μεζεδοπωλείο Deli Cargo βρίσκεται στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, σε έναν ζεστό χώρο φτιαγμένο στο χέρι. Κυριαρχούν τα φυσικά και ανακυκλώσιμα υλικά, η δημιουργικότητα και οι μικρές ασήμαντες, σημαντικές λεπτομέρειες. Ο εσωτερικός χώρος περιλαμβάνει το παντοπωλείο καθώς και μερικά τραπέζια.

Στο κατάστημά μας λειτουργεί και εστιατόριο – μεζεδοπωλείο, στο οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε τα προϊόντα του παντοπωλείου, να γνωρίσετε τους παραγωγούς μας και φυσικά να απολαύσετε τους μεζέδες μας.
Κρύα πιάτα αλλαντικών και τυριών, ποικιλίες για τσίπουρο, μεζέδες όπως ο γαύρος μαρινάτος, το λουκάνικο ξυδάτο, η φημισμένη μας παστουρμαδόπιτα, η σφακιανή πίτα με μέλι και σουσάμι και ο κλασικός ντάκος θα συνοδεύσουν υπέροχα τη ρακή ή τη μπύρα σας! Ρωτήστε μας για το πιάτο ημέρας!
Το Deli Cargo φτιάχνει για σας λαχταριστά pancakes και τα συνοδεύει με χειροποίητες μαρμελάδες, μέλι, βρώμη, σταφίδες αλλά και μπέικον με αυγά! Κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 10:00 μέχρι τις 15:00 δοκιμάστε γλυκά και αλμυρά pancakes!

Η παράδοση έρχεται σε αρμονία με το σήμερα και ζωντανεύει μέσα από το Deli Cargo. Ο εξωτερικός χώρος είναι όλος δικός σας για να απολαύσετε τις καλοκαιρινές φεγγαράδες παρέα με ένα καλό κρασί.