Το παντοπωλείο


Στο παντοπωλείο Deli Cargo θα βρείτε εκλεκτά, delicatessen αλλαντικά και ελληνικά τυριά. Κρασιά, ελληνικές μπύρες και μεγάλη ποικιλία σε τσίπουρα και ούζα!

 

Προσοχή στην ποιότητα!

Το παντοπωλείο Deli Cargo συλλέγει εκλεκτές γεύσεις και βραβευμένα προϊόντα. Επίσης, συλλέγει γνωριμίες, επαφές και καλές συνεργασίες.

Έτσι λοιπόν, η επιλογή των προϊόντων έγινε με γνώμονα πολλούς παράγοντες! Με την περιβαλλοντική συνείδηση να χτυπάει κόκκινο, επιλέχθηκαν προϊόντα με χαμηλό οικολογικό αποτύπωμα και αγνές πρώτες ύλες που δεν έχουν υποστεί ιδιαίτερη επεξεργασία.

Ακολουθώντας τη φιλοσοφία του δίκαιου εμπορίου, δόθηκε προτεραιότητα στους ανθρώπους και στον τόπο τους. Οι γυναικείοι και οι αγροτικοί συνεταιρισμοί ήταν πρώτοι στη λίστα μας.

Έτσι λοιπόν, ο Παναγιώτης από τη Μυτιλήνη φτιάχνει ωραία ούζα και παστές σαρδέλες, η Μαρία από τον Γαλατά Πεδιάδος κάνει εκπληκτικό λουκάνικο ξυδάτο, ο Γιάννης μαζεύει δίκταμο από τον Κουσσέ στη Νότια Κρήτη και ο Κύριος Κυριάκος φτιάχνει μόνο για μας κρίθινα και σταρένια ντακουλάκια! Τις μαρμελάδες τις έχουν αναλάβει τα κορίτσια των συνεταιρισμών!

Μπορείτε να δείτε τη συλλογή των προϊόντων μας εδώ